Huur en verhuur

De mogelijkheden van huur en verhuur worden in de regio steeds groter. De sociale huursector wordt kleiner door verkoop huurwoningen aan de zittende huurders en er wordt onvoldoende nieuwbouw gepleegd voor nieuwe huurders. De woningen welke wij in de huur en verhuur hebben zijn woningen in de zogenoemde vrije sector (geliberaliseerd). Vaak zijn het woningen die voor korte of middellange tijd te huur worden aangeboden. Ook woningen die te koop staan aangeboden worden steeds vaker tijdelijk verhuurd.

Met name mensen die hun eigen woning al verkocht hebben maar nog geen nieuwe woning hebben gevonden (of de nieuwe woning is nog in aanbouw) kunnen prima tijdelijk een woning uit ons woningbestand huren.

Vraag naar de mogelijkheden. Hebben wij vandaag uw (tijdelijke) huurwoning niet dan kan de woning er morgen plotseling wel zijn. Ook zoekopdrachten accepteren wij op basis van no cure no pay.

Maak een gratis zoekprofiel aan

Verhuurmakelaar

De verhuur van uw woning : ook voor kortere perioden bij ons kantoor in goede handen. Wij zoeken een goede huurder, controleren de financiele gegoedheid, verzorgen de huurovereenkomst en desgewenst het volledige beheer.

Neem contact met ons op