Beschrijving

In het centrum van Zoeterwoude-dorp ligt dit topappartement. De daketage boven het nieuwe Kultuurhuis in Zoeterwoude is in 2018 ongebouwd tot drie appartementen met een goed op de zon gelegen dakterras.
Het middelste appartement is per heden te huur.

Indeling

Indeling:
Ingang naast het Kultuurhuis met hal met de (eigen) meterkasten, gang met toegang tot eigen berging (3,2m2.) en de gemeenschappelijke berging voor vuilcontainer en fiets (ca. 8m2. voor de 3 appartementen). Verlengde trapopgang naar de woonetage.
Overloop met toegang tot de CV-ruimte waar ieders eigen CV-ketel (HR combi 2018) hangt als ook de toegang tot de woningen 19b en 19c. 
Deur naar dakterras (voor elk van de drie appartementen ca. 10m2.) welke tevens de doorgang biedt naar de ingang van appartement 19d.

Indeling appartement:
Entree met tochtportaal/hal, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal de open doorgang naar de woonkamer met open keuken. De keuken is deels afgescheiden van het woongedeelte door de stalen dakbint. 
Deur naar eigen deel op groot dakterras, toegang tot de slaapkamer met dakkapel (uitzicht op de naast gelegen kerk) en de badkamer.
De badkamer is geheel betegeld, plavuizen vloer, wastafel, radiator, aansluiting wasmachine, inloopdouche met lange afvoergoot en glazen wand als afscheiding. 
Keuken met keukenblok in lengteopstelling. Geheel compleet en luxe ingericht want voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, combi-oven, wasemkap, koel/vriescombinatie. 
De doorlopende laminaatvloer en de gordijnen zijn ter overname.

Balkon

geen balkon maar wel een  gaaf (gezamenlijk)  dakterras waarvan ca. 10m2. bij de woning hoort , gunstig op de zon gelegen, deels verscholen in het groen.

Tuin

geen tuin aanwezig

Bijzonderheden

Naast de eigen berging is er nog een gezamenlijke berging aanwezig voor fiets en vuilcontainer.

Bijkomende kosten :   Servicekosten   50,-- per maand

TER OVERNAME : Laminaatvloer en gordijnen ter overname (1 jaar oud).
Meubilair en wasmachine eventueel ook ter overname (alles 1 jaar oud)

Kenmerken