Beschrijving

Op zoek naar een net en modern 3 kamer TOP-appartement met uitzicht over Leiderdorp en een waterpartij???  Gewoon direct wonen zonder klussen.
In de gezellige Oranjewijk, op de 5e etage, ligt dit lichte en moderne hoek-top-appartement. Een aantal voordelen: Klein complex, lage VVE kosten, 2 goede slaapkamers, nette keuken met apparatuur, nette badkamer met douche en wastafel en geheel mooi en strak afgewerkt. Gelegen boven wat gemak winkels en voorzien van een lift.

Indeling

Via de algemene voordeur komt u in het trappenhuis met trap naar beneden (eigen box in de onderbouw) en een trap naar de lift.
Entree appartement. U vormige hal/gang welke toegang biedt aan alle vertrekken. Direct links hebben we de eerste (voor-) slaapkamer met uitzicht over het water. Verder in de gang is de toegang naar het moderne toilet en de deur naar de nette, vrijwel geheel betegelde badkamer met douche, radiator en een wastafel op meubel. 
Aan de achterzijde is de riante 2e slaapkamer want het voormalige balkon is bij de woonruimte getrokken.

Dan de woonkamer........licht, modern, wanden en plafonds gestuukt, alle kozijnen (op één na) van kunststof en alles voorzien van dubbel glas (HR++),  een balkon aan de zijkant en een geweldig vrij uitzicht rondom. Hier komt u lekker tot rust en genieten van het panorama achtig uitzicht.
Extra detail in deze ruime woonkamer is de fraaie open haard met schouw.

Aan de achterzijde is een nette semi open keuken welke is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, een vaatwasser, een losse koelkast. Hier is ook de WMA onder het keukenwerkblad aanwezig. Tevens de opstelruimte van de CV ketel.(Vaillant Eco Tec plus 8/2015  met zuinige A-label modulaire pomp)

Het gehele appartement is goed afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer en alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. Klussen is hier absoluut niet aan de orde.

Balkon

een balkon (1,25 x 2,5 m.) aan de zijkant en met een geweldig vrij uitzicht rondom.

Bijzonderheden

- Geheel voorzien van dubbel glas (HR++)  en kunststofkozijnen (nog één houten kozijn te vervangen door de VVE).
- Actieve VVE met een lage bijdrage van € 95,- per maand
- eigen box in de onderbouw complex   ca. 4,5m2.
- VVE checklist aanwezig
- Vrij uitzicht over een waterpartij en een plein
- Oplevering in overleg

Kenmerken