Omschrijving

Boogwoning bij de Driegatenbrug in Leiderdorp.  Drie blokken van 11 woningen in een boog gebouwd, met een gemiddelde woonoppervlakte van 183m2. verdeeld over 4 woonlagen.
De woning Zijlstroom 82 heeft echter 206 m2. Woonoppervlakte. Enerzijds door het deels er bij betrekken van de begane grond ruimte en anderzijds door de vide welke voorzien is van een tussenvloer waardoor ook hier extra woonoppervlakte is ontstaan.

Op de begane grond heeft U het gemak van een eigen garage en vindt U de entree met ruime hal.
Op de eerste verdieping zult U genieten van de grote woonkeuken en woonkamer. De serre geeft de verdieping een prachtige lichtinval en brengt karakter aan deze verdieping. 
Wanneer U op zoek bent naar een echt familiehuis dan heeft U het met deze woning getroffen.

Indeling
Begane grond : entree/hal met meterkast en toegang tot de inpandige garage met overhead deur welke toegang geeft tot de afgesloten “eigen weg” met parkeermogelijkheden onder de woningen.
De garage is ook van de straat-/ voorzijde toegankelijk. Momenteel is de garage gesplitst in een praktijkruimte en een grote berging/fietsenstalling. De garage is weer makkelijk als zodanig in te richten.

Eerste etage:  Kleine hal met  de vaste trap naar de volgende etages en de toegang tot de woonkamer.
Woonkamer met grote open woon-keuken uitlopend in een serre welke vervolgens toegang heft tot een fijn achterterras. Achterin de woonkamer is een kleine hal met toegang tot de toiletruimte en een grote bergkast/garderobekast. Naast het achterterras is een vide welke vrij zicht heeft op de onderliggende “eigen weg” en de parkeerplaatsen. De voorgevel heeft een pui van zeven elementen waarvan er twee als schuifdeuren werken met veilige beperkte openingsmogelijkheden. 

Tweede etage: karakteristieke en speelse overloop, drie riante slaapkamers waarvan de achter slaapkamer is uitgebouwd. Een oorspronkelijke vide is voorzien van een tussenvloer waardoor deze slaapkamer een direct gelijksoortige serre kent als de woonetage. Tevens is op deze verdieping de luxe badkamer geplaatst met dubbele wastafel in meubel, 2e (hangend) toilet, ligbad en een super douchecabine, een zogenoemde multi functionele douche/stoomcabine met massagedouche, zitje, radio/cd-speler

Derde etage: lange overloop welke uitkomt op de toegangsdeur naar het dakterras (ca. 21 m2.) .met geweldig uitzicht. Aparte ruimte met opstelling CV en MV, aparte grote apparatenkamer met opstelling wasmachine en droger onder een groot werkblad. De vierde slaapkamer (ca. 23m2.) completeert deze etage

Kenmerken