Omschrijving

DIT IS ECHT STOMPWIJK, deze HOEKWONING, aan een historische en rustige dijkweg in het centrum van het oude dorp zonder direct doorgaand autoverkeer. De begane grond woning is vanaf 2009 vrijwel geheel gemoderniseerd.


INDELING WONING
Begane grond    De voordeur in de zijgevel geeft toegang tot de centrale hal/gang met garderobe, meterkast met moderne groepenkast (8 switches+ALS). Tussendeur naar de woonkamer links, tot de trap naar de etages, tot de achterkamer rechtdoor en naar de keuken rechtsaf.
Door de keuken toegang tot de zich in de achteruitbouw bevindende badkamer met hangend toilet, inloopdouche met dubbel deur en een aparte hoek voor de opstelruimte wasmachine en droger). Keuken en badkamer zijn gescheiden door een kleine tussenhal met rechts de toegang tot de kelder (2,40 x 1,86m. met een stahoogte van 162 tot 170cm.). In het trapgat van de kelder hangt de HR CV ketel.

Woonkamer in twee gedeelten met een fijne achterkamer (nabij de keuken) met een ruime open verbinding naar de voorkamer. In het verbindingsdeel is een trapkast (onder de trap naar de etages). De woonkamer is aan de zijgevel en voorgevel voorzien van een dikke isolatiewand. 
Nog aanwezig de originele schouw doch de schoorsteen is al jaren buiten gebruik. Alle raampartijen voorzien van dubbel glas.

De keuken is erg praktisch ingericht met aan de twee lange zijden een houten werkblad met onderkasten. Links het kookgedeelte met een inductiekookplaat, afzuigkap en een onderbouw koelkast. Daar tegenover het natte gedeelte met een rvs spoelbak, vaatwasser, onderbouw vriezer. Vanuit de keuken toegang tot de grote achtertuin waarbij achterin het terras gunstig op de zon ligt (zuidooost). De tuin is voorzien van een schutting met poort en achterom en een houten berging. 

Etage     Vanuit de gang de trap naar de etage alwaar een kleine overloop met links de grote voorslaapkamer en rechts toegang tot twee kleinere achterslaapkamers waarbij de eerste doorloopt via een deur naar de tweede slaapkamer. De grote slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, heeft opvallend veel bergruimte in de vaste kasten, een mooie wastafel in meubel en nog ruimte voor een fijn zitje. 


Zolderetage:
Vanuit de tweede achterslaapkamer op de etage is er een vanaf boven met een luik afsluitbare trap naar de knusse zolderkamer .

Omgeving:  
de Meerlaan is een echte dorpsweg in het centrum van het oude dorp, De weg is van oorsprong een dijkweg, de woning ligt dan ook verdiept ten opzichte van de weg. 
Schuin tegenover de woning is een klein winkelcentrum met een COOP supermarkt en zelfs een benzinepomp.
Aan het einde (of begin afhankelijk hoe u aankomt) ligt een moderne rotonde met een directe aansluiting op de N206 naar Leiden of naar Zoetermeer. Het dorp is derhalve goed bereikbaar.

 
BIJZONDERHEDEN

Bouwjaar (oorspronkelijk)   :   ca. 1930  (gerenoveerd vanaf 2009)
Perceeloppervlakte         :   197 m2
Woonoppervlakte          :   ca. 83m2        Inhoud :  ca. 290m3
Ligging                   :   aan een rustige weg 
Parkeren                 :   openbare weg.                         
Onderhoud               :   Binnen en buiten : voldoende tot goed        
Verwarming               :   CV-combi HR ketel (Nefit Smartline 2007)
Warmwatervoorziening     :   idem
Isolatie                :   woning is geheel voorzien van dubbel glas, schelpenlaag in de kruipruimte
Berging               :   aan achteruitbouw woning aangebouwde houten berging 
Tuin                  :   voortuin (op ZW), zijpad naar de voordeur, achter(terras) tuin.          
Kadaster              :   gemeente Stompwijk, sectie C2063
Oplevering             :   in overleg
Energielabel           :   definitief Energielabel D,  


===================================================================
In/bij oudere woningen kunnen afwijkende materialen aanwezig zijn. Bovendien kunnen aan dergelijke panden ten aanzien van de bouwkwaliteit en dergelijke minder eisen gesteld worden dan aan nieuwe(re) woningen. Indien hierover bij potentiële kopers twijfels bestaan dan dienen zij daartoe zelf nader onderzoek te (laten) plegen. 

Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het (woon) gebruik.
Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvend/informatief karakter en dienen uitsluitend te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod. 
Omschrijvingen en eventueel vermelde afmetingen zijn globaal en indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster.

Tuin

voortuin (op ZO), zijpad (= eigen terrein !!) naar de voordeur, achter(terras) tuin met achterin verhoogd terras en gunstige zonligging.

Kenmerken