Omschrijving

Fijne en moderne hoekwoning nabij het centrum van het dorp en met garage ! Beschutte tuin op ZWW uitlopend in de garage/berging met vliering. Veel ruimte met 3 royale slaapkamers, brede dakkapel voor en achter. Uitvalswegen, snelbus, lager onderwijs om de hoek.

Indeling

Entree/hal met kunststof voordeur, plavuizen vloer, moderne meterkast (8 groepen - dubbelswitches - en ALS), de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, vaste kast doorlopend onder de trap naar de etages met hierin de verdeler van de vloerverwarming (4 lussen).
Royale en lichte woonkamer over gehele diepte van de woning met extra licht door buitenraam in de zijgevel. Betonnen vloer met vloerverwarming onder de PVC vloer.
Open keuken met toegangsdeur naar achtertuin en de garage/berging (met vliering). Keuken met een praktische plavuizen vloer, vol houten keukenblok in lengteopstelling voorzien van granieten werkblad en voorzien van inbouwapparatuur als een vaatwasser, 6 pits gasfornuis, 4 laden vriezer, koelkast.

Eerste verdieping

overloop met open trap naar de zolderetage, badkamer, 2 (v/h 3) slaapkamers. 
De voorslaapkamer is vergroot (verlengd) en de twee achter slaapkamers zijn tot één geheel gemaakt middels een tussendeur.
Overloop met vaste kast en de trap naar de zolderetage.
Badkamer (2009), grotendeels betegeld, plavuizen vloer en voorzien van een hoekligbad, aparte kwart ronde douchecabine, wastafel op wastafelmeubel, hangend toilet, buitenraam, designradiator.

Tweede verdieping

Zolderetage:  kleine overloop met toegang tot de was/cv ruimte met opstelling wma en CV (HR Bosch 2004, dus al wat op leeftijd) alsmede de verdeler van de aanvoer warm water naar de radiatoren middels flexibele slangen. 
De ruimte is lichte en ruim mede dankzij deel van de doorlopende brede dakkapel in het achterdakvlak. 
Vervolgens een zeer royale en lichte zolderkamer over gehele diepte met brede dakkapel aan achterzijde en aan de voorzijde, kunststof kozijnen en dubbel glas. De zolder slaapkamer is praktisch ingedeeld mede door het er bij trekken van een groot deel van de voormalige overloop. De nok is vrij zichtbaar, een vliering is hier nog mogelijk indien gewenst (nok op ca. 2.97m.). De bekende opbergruimte onder het schuine dak is op een creatieve manier tot stand gebracht (zie foto’s)

Tuin

Prettige en zonnige, ingesloten achtertuin op ZW, ca. 7,5m. diep en over de gehele breedte woning. Met een dergelijke gunstige zonligging ontbreekt een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte dan ook niet. Terrastuin sluit aan op vrijstaande stenen garage/berging (buitenmaat 3.42m. x 6.2m. en 2.22m. hoog, met zadeldak en vliering (ruim 1.5m. hoog tot de nok) . Door de garage is de achterom van de achtertuin mogelijk via de vrijwel nieuwe dubbele deur. 

Voortuin, terrastuin over de gehele breedte woning en ca. 3.0 meter diep, omzoomd met een fraaie plantenbak. De terrastuin aan de voorzijde is uitstekend geschikt voor een extra zithoek.

Zijtuin : strook van ca. 70cm. Langs de zijgevel van de gehele woning. Breed met fraaie afwerking met doorlopende borderbakken komende vanuit de voortuin.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
•	Gehele woning voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
•	Vloerverwarming woonkamer en deel hal.
•	Bijna alle muren in de woning glad stucwerk
•	Energielabel: voorlopig D. een definitief label is bij overdracht aanwezig
•	Leidingen weggewerkt in muren en vloeren
•	Alle plafonds gestuukt
•	Etage achter en voor gevel onder de raampartijen bekleed met kunststof delen
•	Originele bouwtekeningen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
•	Bouwjaar              :   1972  
•	Perceeloppervlakte     :   163 m2
•	Woonoppervlakte      :   ca. 127m2        Inhoud :  ca. 400m3
•	Ligging                :   aan een rustige wijkstraat 
•	Parkeren              :   aan openbare weg of IN EIGEN GARAGE.                         
•	Onderhoud            :   Binnen : goed        Buiten: goed
•	Dak                   :   zadeldak, met pannen gedekt, 
•	dakkapellen            :  plat dak en bitumineuze dakbedekking.
•	Verwarming            :   CV-combi HR ketel (Bosch ca. 2004 HR)
•	Warmwatervoorziening  :   idem
•	Isolatie                 :  woning is geheel voorzien van dubbel glas, vloer- dak- en  
                             spouwmuurisolatie.
•	Vloerisolatie            :   schelpen in de kruipruimte en pur-schuim onder de vloer.
•	Berging/garage         :  aan achterzijde een vrijstaande stenen berging / garage (3,4 x 6.2m.)
•	Tuin                   :  voor-, zij- en achtertuin (met achterom door de garage)          
•	Kadaster               :  gemeente Zoeterwoude, sectie E 2607
•	Oplevering             :  in overleg  
•	Energielabel            :  voorlopig D, bij overdracht volgt een definitief label 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Van toepassing zijn de VBO consumenten voorwaarden. 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het kadaster. 

Voor onze koopakte gelden de landelijke standaard regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. 

Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. 

Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Blokland Makelaardij Zoeterwoude opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in.

Kenmerken